kyligare tider.

Igår blev en riktigt bra dag på jobbet faktiskt. Inga konstigheter. Mer än att jag hade glömt mina sömntabletter hemma så att jag inte kunde ta dom innan jag gick hemåt. Men det ordnade jag direkt när jag kom hem istället. Och nu kommer jag ju inte göra om samma misstag direkt. Något jag blev väldigt överraskad över var att det var frost när jag gick hem! Jag som fakitskt bara hade tagit min vårjacka. Så nu blir det ändring på det tydligen. Usch vill inte ha höst riktigt än.. Och jag märker av att det går mot kyligare tider då handkrämen åker fram. Typiskt.
Idag blir det mycket bära och ordna massa inför imorgon då vi har 2 grejer i turbinen. Men det ska nog gå bra. Skönt att jobba hela helgen igen. Inte bara cash i plånboken utan att man får göra något man tycker om. Igår fick jag en sådan där härlig känsla av hur bra jag trivs på mitt jobb och alla som jobbar där. Det händer inte ofta att man aldrig har ångest över att måste gå till jobbet. DET mina vänner är en happening!
Ska ordna lite saker innan jobbet imorgon också, hoppas att det blir som jag tänkt bara. Men det tror jag.
Men annars hör ni ifrån mig på söndag igen eftersom jag inte hinner skriva imorgon. Eller söndagkväll kanske för Emma fyller år då så vi ska väl käka lite middag iallafall.
Nu mot jobbet i solen! Men det är ju inte sommarvärme direkt.

Dagens musik; Veronica Maggio - Satan i gatan



skriv det här i tidningen, jag var nere men uppe på fem...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback