hard work work.

Ni vet när man känner sig så där tillfreds med vardagen och tillvaron? Så känner jag just nu. Trots att jag sovit, eller snarare inte sovit, sedan i söndagsnatt. Så känns det så himla bra! Jag älskar att gå till jobbet och träffa alla mina kollegor och att få göra mitt jobb. Den här veckan är bara en försmak på vad som kommas skall. Och jag är förberedd som aldrig förr. Jag längtar tills vi inte gör annat än jobbar. Tro det eller ej.
Premiären var helt fantastisk om än lite förvirrad. Men alla vill och drar åt samma håll så jag tror att den här säsongen kommer bli grym!
Showen är utan dess like med alla fantastiska artister med sång och dans. Och alla som jobbar runt omkring showen gör att allt går mycket mer smooth. Lovley! Jag älskar mitt jobb.
Som ni förstår så har jag alltså senaste dagarna; inte sovit som jag ska, ätit och jobbat. Mer än så har jag inte hunnit med. Men det gör mig ingenting.
Känns lite trist att missa hydets crew fest ikväll men jag jobbar faktiskt hellre. Så går det när man har ett liv även i Oslo. Och det är helt och hållet mitt val och jag ångrar ingen ting.
År 2 i Oslo kommer bli BRA.

Dagens musik; Thåström - Flicka med guld



alltid en orkan i hälarna, aldrig kunnat stanna nånstans...

Kommentarer
Postat av: zaraaaah

Jag hade ocksa somnproblem forut och far det fortfarande ibland.. det ar oftast efter att jag jobbat natt och sen har ledigt nagra dagar.. sa precis nar man stallt om sig sa ska man jobba natt igen.. skitjobbigt.. jag brukar lasa nagon bok tills jag blir trott, det funkar for mig iaf.. dator och tv gor det bara varre..



heeeheeheheh mm vi har kanske lite planer pa att flytta till sverige jag och manos :) det ser ut som att det kommer bli sa.. usch jag vill inte ;(

2011-09-05 @ 09:11:23
Postat av: Anna

svar: Tack!! :-))


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback