oh my herregud.

Nej jag har fortfarande inte riktigt förstått vilket fett och tungt uppdrag jag fått med Coldplay. Det betyder så sinnessjukt mycket för mig och kommer vara det största jag någonsin upplevt. Finns inte mycket som klår det där faktiskt! Det här är bara helt crazy. Kan inte heller förstå att man ena sekunden kan vara så nere i botten what-so-ever och i nästa vara så uppe i smöret och glänsa. Detta känns nästan för bra för att vara sant. Och jag kommer nog förmodligen aldrig smälta det här. Och definitivt inte förstå det förens dagen är kommen vilket är om 9 dagar!! Jag kommer också ha massvis att göra med jobb och allt fram tills dess. Allt är bara så sjukt.
Karma måste helt enkelt finnas.
Jag har inte gjort alltför mycket sedan sist jag skrev. Mer än att försöka förstå hur kul uppdrag jag fått..! Jobbat häcken av mig i helgen och fått avsluta det hela med en fantastiskt grym kickoff med wallmans!! Fy faaaan så kul kväll! Bästa kvällen på länge faktiskt!
Började med att kuta över till Vegard vid kl 14 för att lite hastigt få luggen klippt och sedan hem för att göra mig i ordning det sista. Vid kl 15 gick jag över till Stine för att möta upp Annsi, Stine, Maria och Malene. Vi gick sedan tillsammans till första mötesplatsen som var restaurang akersberget. Där väntades öldrickande, snacks ätande och bli uppdelade i grupper för att försöka vara as grymma på quiz. Frågorna var allt från väldigt seriösa till något mindre seriösa läs väldigt oseriösa! Därifrån hade vi nu fått veta att vi skulle på wallmans för att få se show och äta en 4 rätters.
Det som fuckade upp allas hjärnor var ju givetvis att, vem i helvete skulle sköta allt!? Alla var ju på akersberget??? Kockar, servis, ensamble, restaurangchef, bar mm. Men eftersom jag är så smart så insåg jag ganska fort att några viktiga delar saknades. Och listade då ut att givetvis ordnades maten genom våran köksmästare Olle med en gammal wallmanit, showen skulle skötas med några från wallmans on tour norge med lite plus såsom platschef gunnar och samuel. Baren sköttes av gunnar och garderoben vid start tog vegard som hade sprungit i förväg haha! Fantastiskt upplägg!
Och jag var väldigt imponerad över hur grymt det var! Va lite skeptisk till det i början men det var som en "helt vanlig drifts kväll" Vi har inga vanliga kvällar så det är uteslutet. Men vi fick iallafall fantastisk mat, grym show med några riktigt skojiga inslag av omogenhet, sjukt bra sällskap och en helvetes fest! Det var outstanding! Och det bästa var att vi fick absolut INTE göra som vi brukade, gå backstage, plocka undan disk, gå i köket osv. Vi skulle BARA VARA GÄSTER! Resten skötte dom. Haha, så jäkla grymt och helt sjukt kul.
Jag kallar det bara; wallmans salonger oslos kickoff. Say no more. Jag har världens bästa jobb, så är det bara.

Dagens musik; Coldplay - Moving to mars



det finns inget att göra åt det, du räknar timmar och tid...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback