när vännerna betyder mest.

Imorgon är det alltså första november, ny månad, nya tag och nya händelser. Utgången igår var, speciell. Blev inte riktigt som planerat med bland annat glömt legg och diverse. Något kul som hände var dock att jag träffade Anton från magaluf, som är delägare i treo! Kärt återseende helt klart! Var ju trots allt mer än 2 år sedan sist. Det är sjukt.
Så idag har jag faktiskt inte varit bakis, sovit länge, fått 2 till nya roomies. Helt klart en händelserik dag! Fick även veta att lägenheten nu är såld och vi kan flytta ut i början av januari. Perfekt! Nu gäller det bara att jag och Vegard hittar oss en lägenhet att bo i. Den jag hade hittat som skulle vara fantastisk att ha för oss blev uthyrd i helgen. Typiskt. Men det kommer fler och fler hela tiden som tur är!
Ja nu ska vi alltså vara 4 st i november månad i våran lägenhet. Oh my herregud! Kommer bli trångt, tufft och framför allt, billigt! Vilket tyvärr står som prio nu.
Jag jobbar inte förens på torsdag nästa gång så det känns just nu toppen! Ska försöka vila upp mig deluxe för på fredag smäller det! Det går lite i vågor med känslorna inför fredag. Ibland känns det inget speciellt och ibland går det ett glädjerus i kroppen. Känns fortfarande så sjukt mäktigt att jag fått möjligheten till detta.
Tänkte fortsätta min kväll med att se på the big bang theory. Som idag har livat upp min dag totalt! Har känt mig lite nere vilket tyvärr nu kommer och går ju närmare vintern vi kommer. Hatar det! Inget jag vet varför det är så och inte heller vad sjutton jag ska göra åt det?! Vinterdeppen knackar på dörren sakta men säkert. Ingen hit mina vänner. Och jag gör det bästa för att hålla humöret uppe. Men ber om ursäkt i förtid ifall det drabbar någon.

Dagens musik; Coldplay - Trouble



en vän är en vän, hur taskigt livet än gått...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback