can´t be better sometimes.

Jisses.. Har egentligen alldeles fööör mycket att blogga om för mitt eget bästa. Så får väl bara hoppa över enstaka detaljer om jag klarar det. Brukar för det mesta skriva långa noveller när jag väl bloggar...
Jag har nu hunnit med att jobba på båda mina jobb och varit ledig en dag. Om man räknar den som pågår just nu. Det är bra jobbat med tanke på att det är onsdag.
Måndag var det då jobb på folketeateret. Då var det självaste David Garrett som spelade. Visst låter det bekant? Kände detsamma. Insåg att jag sett hans nya skivsläpp på tvreklam iallafall, vettefan hur ni tänker om det. Upp till er att komma fram till själva. Han var riktigt duktig faktiskt. Som jag förväntat mig liksom. Sedan är jag ju lite extra fan av rockmusik så det satte bara sin egna prägel med att lira fiol till det. Inget jag skulle lyssna på jämt men i övrigt riktigt bra.
Igår tisdag, norra europas lugnaste dag på wallmans. Jag hade så urtrist att jag mest översatte alla låtar som självklart är på engelska för dom som inte förstår till svenska. En liten specialité jag har. Inte uppskattat från alla håll med tanke på att jag inte kan sjunga och ändå värre när engelska låtar blir till svenska. Ja ni får fundera själva.
Ganska skönt med en lugn dag trots att jag tyckte det var trist. Men sådan är det, jag är rastlös.
Och eftersom jag hade så mycket energi och Vegard frågade så sjukt snällt om jag inte kunde följa med hem till dom och städa efter jobbet. SJÄLVKLART! Jag är nog världens bästa kompis. Så nu är den tipptopp fräsch eftersom jag stod som chef över hur städningen skulle göras. Så nu kan dom få fotografera och ha sig eller vad som nu skulle göras där inför sälj.
Idag, dagen till ära så var jag hör och häpna LEDIG! Och det skulle firas med att skriva kontrakt på nya lägenheten kl 11. Fruktansvärt tidigt om ni frågar mig. Men eftersom det var till en fantastiskt bra sak så var det lätt att komma upp. Fick höra av ägaren av våran lägenhet att hon var så glad över att det blev vi för att vi är så positiva. Och berättat om oss för hela sin familj, haha! DET kallar jag gott intryck.
Har smått börjat packa inför sthlms trippen på söndag också. Hatar att packa och givetvis är enda dagen att göra det på idag. Men jag skjuter på det lite till..
Hjälpte Deborah med väskorna på trikken eftersom hon flyttar tillbaka till sthlm idag. Sedan mötte jag upp Jennie för coldplay konstert!!! FAAAB! Är så sjukt glad att jag var ledig just IDAG och att jag fick biljetter dit. Så jag tog med mig henne, eftersom vi aldrig hinner ses. Och det var hur nice som helst! Är självklart lite bitter över att vi inte fick spelningen, men nu fick jag iallafall se den. Och yes det var bara pricken över i:et på min lediga dag. Love love love.



Får också tillägga att sångaren hade gryyym energi på scenen. Jämför lite honom med håkan hellström på scen. Och basisten var snygg, och sångaren såg ut som Dr House. Haha summan av kardemumman, riktigt bra. Älskar att dom spelade viva la vida som har varit en av mina topp 3 favorit låtar sedan 2008, man ledsnar liksom aldrig. Och definitivt inte nu.
Se så blev det en jäkla novell iallafall. Typiskt.

4 dagar kvar.

Dagens musik; Coldplay - Viva la vida



om det får en att drömma och hoppas på...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback