vi drar till drammen.

Vilka fester säger jag bara. Var väldigt sliten efter Mari´s fest. Det var en kanon kväll rakt igenom. Fast man hade ju kunnat spara på att blanda allt som kom i ens väg så hade jag nog hjulat ner till jernbanetorget för samling inför drammen. Men trodde dock att jag skulle bli ruggigt bakfull tackvare natten innan. Ibland har jag tur, och det slår nog äckligt hårt nästa gång istället.
Drammen igår då. Det var mycket intressant faktiskt! Fick känslan av Arvid Nordquist med alla olika steg dom brygger öl på och hela upplägget med stora behållare osv. Tog dock inga kort där inne då det hade känts lite väl märkligt när det faktiskt inte bara var vi från WSO som var där. Så en rundvandring i drygt 2 timmar eller så med massa info och bakgrund till bryggeriet. Mäktigt var det.
Sedan blev det ölprovning av olika slag. Vi fick även testa en bitter och akvavit som var väldigt goda. Dock gillade jag bittern mest då det hade en liten touch av jäger bland annat. Det kom in lite mer öl så vi satt och surrade och hade trevligt innan det kom pizza som the big boss hade beställt så snällt till oss. Den pizzan satt riktigt bra då jag endast tuggat i mig ett äpple under dagen. Haha. Jag var faktiskt inte ensam om att inte ha ätit under dagen då dom flesta var på Mari´s fest kvällen innan. Good job!
Vi drog från drammen vid kl 22 och ville vidare ut på stan. Dock slutade det ändå med att vi satt på champoo. En himla trevlig dag/kväll faktiskt. Jag och Vegard kände oss väldigt trötta vid 2 snåret så vi vandrade hem och köpte kebab på vägen för att sedan somna till en film.
Vaknade tidigt idag helt otroligt och eftersom jag somnat till filmen vi hade satt igång under natten så kollade jag klart på den. Låg och kikade på tv tills Vegard vaknade ett par timmar senare.
Vi bestämde oss för att gå och hyra film och köpa mat. Så vi lagade tandori kyckling med ris. Som vi också har suttit och ätit under hela kvällen med godis och film.
Tänkte gå och lägga mig tidigt faktiskt för att komma upp och gå iväg till banken imorgon. Annars har jag inga större planer faktiskt.
Nästa fest är alltså på söndag. Herregud hur fan ska jag överleva maj månad.

Dagens musik; Michael Jackson - Man in the mirror



alla dansar, och jag tänker är du också själv...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback