då blir det istanbul också.

Igår var det ju fest igen, men då var det Pernilles överraskningsfest. Hon är våran fantastiska scentekniker och har precis fyllt jämt. Så vi var många som gaddat ihop oss tillsammans med hennes tjej för att få ihop det. Och vi lyckades ganska bra tror jag. Det var riktigt roligt och jag var kvar ända till slutet. Skön lugn dag medans regnet öste ner. Vegard hade gått tidigare för att möta upp några vänner från Kirkenes så jag valde att ta en tur ute med dom. Det var verkligen himla trevligt! Var skönt att det inte blev någon riktig tokfylla för jag var ganska trött hela dagen igår. Bra att det regnade som det gjorde igår, eller snarare haglade för nu känns det bättre i näsan. Kanske det är pollen ändå, glad att jag inte har några större problem iallafall.
Fick ett mycket trevligt uppvaknande imorse också. Fick ett sms av Cissi där hon skrev att dom har ändrat sig igen. Det är nämligen så att hon frågade mig för typ 2 veckor sedan om jag inte hade lust att följa med till Istanbul och jobba för att dom hade ont om folk. Självklart tackade jag ja men kunde inte hoppas på för mycket då dom fortfarande försökte få folk som kunde systemet att åka med. Det har varit fram och tillbaka ett tag tills det bestämdes att en gammal anställd skulle med. Så jag tänkte inte mer på det då jag ändå ställt in mig på att inte åka. Men av olika skäl kunde nu inte den här tjejen åka med. Vilket då betyder att min chans fanns kvar. Så den 10-14 juni är det jag som befinner mig i Istanbul på en stor kongress. Kommer bli svinkul och spännande. Bra start inför det korta uppdraget jag kommer ha senare i sommar också.
Sjukt bra start på en svinbra vecka! Jobb ikväll då det är en helabonnering. Imorgon är det 17 mai och champagne frukost kl 10. Önska mig lycka till.

4 dagar kvar.

Dagens musik; Sunrise Avenue - Hollywood hills



men jag saknar illussionen, av att allting kommer ordna sig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback