sjuker eller pollen, vem vet.

Drömmarna fortsätter och inatt vaknade jag av panikångest. Var inte någon smärre hit direkt. Men till slut lyckades jag somna om. Men vaknade igen vid 7 tiden men efter ett tag igen lyckades jag somna igen. Har ju varit täppt ett bra tag nu och idag börjar det bryta ut. Har mått jätte märkligt hela dagen. Och efter jag varit och slängt soporna kom jag upp och var andfådd och började svettas järnet. Så fick bli soffan hela dagen med film efter film och då kände jag att det var på gång med febran och näsan mer täppt. Hoppas givetvis på att allt med att vara sjuk släpper genast för det är skit. Hörde också att Madde blivit sjuk nu över natten med febran, dunder förkyld osv. Så helt omöjligt är det inte. Men jag har inte alls tid med detta.
Så ja här rolig dag har jag haft. Och världens bästa Deborah kom hem från kursen och lagar ihop en grym sallad till mig så jag kunde käka middag. Hur bra är inte det!? Känns himla kul att ha Deborah här faktiskt vi har ju ganska mycket att ta igen och prata om.
Snart kommer Chiri och Tove hit för att kolla delfinalen i eurovision som jag totalt missat såklart. Eller snarare inget intresse för det.
Roligare kväll än så blir det inte. Imorgon är det MIN fredag men är jag sjuk blir det inte någon hit alls. Trist.

Dagens musik; Coldplay - Yellow



känns som om alla är äldre nu och ser efter varann...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback