kos dag.

Igår var det ju en speciell kväll, helt ok men ingen dunder hit. Har ju aldrig varit ett mega fan av eurovision eller hur delfinaler osv går. Någon bra låt som kan fastna så är jag nöjd. Men att sitta och glo på allt som är crap är ju inte någon högvinst. Maten som vanligt bra. Tyckte dock Toy var lite känslig när hon inte riktigt ville sitta på "dejt" med mig vid ett bord när dom vi kände satt tillsammans vid ett annat. Haha. Närå vi var överens om att det var roligare att sitta flera vid samma och hon och jag ses ju ändå annars. Tur att Karro som hade hand om oss tyckte det var lugnt att vi dukade upp brevid dom andra.
Blev inte speciellt sent heller var ganska trött och fortfarande väldigt täppt så det blev tidig hemgång efter ett pitstop på champoo. Höll inte heller på att komma in hemma eftersom jag inte hade nycklar och mina kamrater inte vaknade av att jag ringde på. Till slut vaknade Emma när jag ringde henne på mobilen, något yrvaken.
Har återigen drömt massa märkligt. Inatt kom jag verkligen ihåg i detalj och det var inte speciellt kul. Framför allt inte med tanke på att jag minns känslan från drömmen. Och det var ingen trevlig dröm, alls. Hoppas det slutar typ nu.
Har annars hängt med Madde hela dagen. Vilket var jäkligt skönt. Det var såå länge sedan vi sågs. Så vi traskade runt på stan och surrade en massa. Mötte sedan upp Henke och Tobbe på aker brygge och tog en öl för att chilla. När Deborah var klar kom även hon dit.
Trött själ som man var efter att ha sovit sådär och gått upp vid kl 10 gick vi hemåt ganska snart. Väl hemma har jag och Deborah mest chillat och kollat bilder från hennes usa resa hon gjort tidigare. Shit va jag vill dit!! Så coolt! Jag kommer göra en liknande resa nångång.
Blev lite spontant bokat biljetter hem också. Så åker med samma tåg som min familj åker tillbaka härifrån med. Det att jag åker hem är förhoppningsvis för en intervju. Men kommer inte flytta hem utan det är för ett kort uppdrag nu under sommaren det gäller. Hoppas det blir intervju nu också.

9 dagar kvar.

Dagens musik; Stella - Haba haba



om stockholm brinner åker vi dit, för där rör dom på fötterna svänger på höfterna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback