speciell kväll.

Eftersom jag varit utan nycklar idag så har jag inte kunnat lämna lägenheten. I och för sig har jag inte haft anledning till det heller. Och fått mycket gjort här hemma istället, typ som städat, tvättat och försökt rensa garderoben. Det gick sådär. Men helst av allt hade jag ju gärna suttit ute i solen. Vi har haft sommar idag också, vilket jag hoppas att det är hela veckan. Skulle vara skönt att få lite färg så man inte ser ut som ett spöke.
Ikväll är det då wallmans med käk och eurovision. Ska bli roligt faktiskt. Måste göra mig i ordning så fort jag skrivit det här inlägget klart. Ska möta upp Toy innan för att ta en kaffe.
Sov lite sisodär inatt igen men mycket bättre än på senaste helt klart. Men jag vet inte om jag håller på att bli förkyld eller om jag reagerar på pollen för jag är så jäkla täppt i näsan. Och jag har aldrig reagerat förut på pollen men den här våren kom ju typ på över en natt. Så helt omöjligt är det inte men hoppas det är en förkyldning som släpper omgående. Det är segt att gå och vara täppt så här länge så det får gärna gå över nu.
Nej hänga upp tvätten och racerfart göra sig i ordning. Tidsoptimist javisst.

Dagens musik; LMFAO - Party rock anthem



men den gamla goda tiden, nu kommer den aldrig tillbaka...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback