save the world.

Ja då har vi lördag och en vecka sedan jag faktiskt hade min familj på besök. Känns märkligt att tänka så för det känns som det gått längre tid. Har ju hunnit vara hemma och uträttat massa ärenden samt kommit tillbaka till tigerstaden och jobbat en kväll.. Så därför känns det längre än en vecka. Tycker dom ska komma oftare och hälsa på.
Har annars inte speciellt mycket att uppdatera er om mer än att jag jobbade tillsammans med Toy i baren igår. Vi hade inte alls mycket gäster men trots detta kändes det som fler. Och alla var mer än trevliga. När man fått så mycket komplimanger för kvällen som varit att man till slut inte vet vad man ska säga, har man någonstans lyckats tycker jag. Och det är givetvis allas förtjänst. Himla kul kväll var det faktiskt.
Ikväll är det andra bullar. Vi har inventering som står på schemat och nästan 300 gäster i salongen. Vilket betyder att det blir mycket jobb idag/kväll. Men det ser jag bara fram emot. Och nu har vi inte speciellt långt kvar på säsongen heller, helt sjukt va tiden går fort. Man hänger ju inte med.
Har även snart bott här i 1år.. Bara där alltså. Shit! Tiden går ibland lite FÖR fort.
Tydligen även på dagarna, för nu måste jag göra klart det sista innan jobbet kallar.

Dagens musik; SHM - Save the world



och det var så mycket, som var sorligt med den trippen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback