när la familia var i oslo.

Jag har verkligen inte bloggat alls i helgen, mycket förståeligt dock. Min fina familj kom till mig vid kl 22 i fredags och då myste vi bara hemma hos mig och tog igen tid. Eftersom dom rest lång väg och jobbat under dagen blev det inte super sent. Blev väckt vid kl 10 av att min pappilu står och vinkar till mig efter att han vinklat "lite grann" på persiennerna och märkt av att jag vaknat till. Sedan var det kört. Så upp och brassa frukost tillsammans med familjen förutom min bror som gick upp lite senare. Ut på stan och där gick vi runt hela dagen med ett stopp på Akerbrygge och fridays för lite lunch innan vi valde att gå hemåt för att göra oss i ordning för kvällen och wallmans. Blev lite stressigt innan vi kom upp men dit kom vi i tid. Blev en helkväll med allt där till, alla verkade väldigt nöjda. Men självklart om man känner mig och mina vänner rätt slutar inte kvällen där, vid kl 2 utan givetvis lite senare än så. Så vi gick med Vegard och Samuel upp och drack lite vin innan vi vid kl 5 valde att tänka på refrängen. Blev att sova länge, eller iallafall så länge som det gick och bara dega. Tur att det var trist väder ute så man slapp ha ångest över det. Mot stationen och tågresan mot stockholm igen. Bara det att nu åkte jag även med hemåt.
Har ju lite att stå i här hemma dom här få dagarna jag är hemma. Vet att min familj var mycket nöjda med oslo resan och jag är så glad att dom fick träffa alla fina människor jag umgås med också. Hoppas att även dom var glada för att träffa min familj. Ni gjorde ett bra intryck på min familj! Att få ha alla man tycker om på samma plats är helt fantastiskt.
Så nu när jag är hemma är jag i stort sett trippelbokad vilket absolut inte går ihop. Men prio är att lära mig allt som behövs innan jag drar till istanbul. Resten är bonus.
Så idag har jag inte gjort så mycket mer än att lunchat med mammilu varit på synundersökning, läst bok i solen och hämtat hem buicken. En toppen måndag helt enkelt.
Mer stress åt folket.

Dagens musik; Adam Tensta - Do the right thing



jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback