inte lätt med stress.

Gud va sjukt! Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde i tisdags.. NU är det lite mycket i min hjärna tror jag. LÄNGTAR efter min almenacka jag lyckades lämna i oslo, to much info!! Är det inte information så är det siffror, platser, tider och diverse annat att tänka på.
Vet iallafall att jag var hos Cissi i tisdagskväll efter en middag med familjen. Eller jo jävlar!! Nu kom jag på, var faktiskt med Jimmy C hos Micke och Pia. Vilket alltid är fantastiskt trevligt! Har bjudit in mig själv där i sommar på en grillkväll på deras, då, nybyggda veranda. Längtar redan!
Hos Cissi lärde jag mig det systemet jag ska kunna i istanbul. Och herrejösses va mycket när man är ny på något. Hoppas det inte är några som helst problem när jag är på plats. Pinsamt i sådana fall.
Idag har det inte varit annat än pussel och fullt jävlar ös. Upp med tuppen för att åka in till stan för ett möte inför det korta uppdraget på sthlms mässan i juli. Brände sedan vidare till tullinge för att hälsa på gamla jobbet, skolan och alla härliga människor. 1h där innan det bar av vidare mot tumba c där en fika med fina Linda och Hampus skulle äga rum. Senare dök även Jimmö upp. Vi satt där lagom tills mammilu slutat jobbet och vi shoppade diverse saker.
Thaimat stod på menyn för kvällen och vi lyckades ju givetvis mellan åskan, blixtrarna och spöregnet komma oss dit. Men inte tillbaka. Så det blev att springa hem! Tur att vi inte har så himla långt men jag blev dyngsur ändå.
När den delikata middagen var uppäten for jag till min underbara vän Sarah som är nyopererad igår. Hängde där ett tag och surrade om allt, så som vi brukar göra. Var kanon härligt att vara där och bara chilla, var inte nyligen direkt.
Tog mig hemåt och fick en feeling av gamla tider när man gick den vägen från skolan, för 7 år sedan!!! Helt galet. Men det var en skön känsla. Jag gillar den. I sommar ska jag ta promenaderna jag gjorde för ett par år sedan. I like it!
Tog en härlig bastu med mina äpplen innan jag fortsatte rensningen i garderoben. Mycket försvann! Och stora plus till mig.
Imorgon tar jag mig med tåg tillbaka till Oslo. Att sitta på ett tåg känns inte jätte upphetsande men hoppas på lite folk och en plats med uttag så är jag nöjd. Typ. Ångest.

Dagens musik; Snook - 1990 nånting



stan har feber ikväll, strålkastar ljusen bländar mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback