ledig en lördag, happening.

Ledig..? En lördag..? Helt otippat och faktiskt för första gången på ett halvår som jag faktiskt är ledig. Det är ganska sjukt, eller iallafall en mycket märklig känsla. Igår på jobbet gick det bra trots min hemska huvudvärk som jag trodde gått över men som kom tillbaka smygande. Jag och Toy möttes upp för att köpa bussbiljetter till Hemsedal resan som väntar imorgon och gå till skatteetaten (skatteverket) men det gick åt helvete då servicen där är kass och väntetiden är mega lång. Så jag ska göra ett nytt försök en annan gång. När tålamodet är bättre. Norrmän är inte serviceminded för fem öre. Bara så ni vet. Det är därför dom är så glada att vi svenskar är här på så sett.
Var hemma svinsent imorse kl 6 närmare bestämt. Tog ett glas vin efter jobbet som drog ut på tiden helt enkelt. Hittade också att dom på kontoret har en massagestol (!?) Gissa om jag kommer använda den flitigt nu när man vet vart den finns. Haha. Fick iallafall skjuts hem på morgonkvisten så det var jävligt skönt. För jag var trött och egentligen kanske borde gått hem efter jag stämplat ut. Men man lever ju bara en gång, eller hur?
Idag var första dagen jag inte ställde klockan för att gå upp. Jag unnade mig faktiskt att sova precis så länge jag kände för. Vilket blev jävligt länge! Men shit va bra jag sov. Dock var ju givetvis huvudvärken kvar men börjar släppa nu.
Så jag har segat mig med att duscha, packa till hemsedal och bara suttit vid datorn. Pratat med mammilu i telefon också. Mer än så har jag faktiskt inte gjort. Eller jo täntljus i lägenheten. Som är grymt mysig på kvällen! Även lagt upp bilder på facebook på våran nya lya.



Så ikväll stundas tjejmiddag här tydligen. 8 personer blir vi totalt. Tänk att äntligen faktiskt ha folk hemma utan att känna att det inte finns plats! Hur grymt som helst.
Kommer sen inte blogga på bra länge då jag och Toy åker tidigt imorgonbitti till Hemsedal för våran San Miguel resa. Fan va roligt det kommer bli! Haha Humle och Dumle på tur! Kan bli en helt galen resa faktiskt.

Dagens musik; Kid Cudi - Up up & away



när de dunkade mitt huvud i stengolvet, kändes det bara riktigt på nåt sätt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback