bättre och sämre dagis.

Sov på soffan inatt för att jag inte orkade bädda när emma låg och sov. Och då kunde jag ju titta på tv tills jag somnade också, vilket jag älskar! Vaknade ganska tidig, så ringde även Jimmy C och pratade. Väldigt trevligt tycker jag!
Sedan gick jag upp och skulle iväg på nästa uppdrag på barnehage. Kom ganska sent dit men fick ihop iallafall 5 timmar. Trist bara att man inte kände sig lika välkommen till det här dagiset som det förra, och barnen var mellan 1-3 och inte 3-6 år. Lite skillnad. Så jag var inte super kanon glad när jag kom hem efter idag! Som tur var va en till svensk tjej där som också var vikarie så vi pratade ganska mycket och hon kände samma sak.
Så tyvärr hoppas jag att dom inte behöver mig imorgon. Skitlön på ett skit dagis. Nu kan veckan bara fortsätta bättre.
Imorgon är det ju handbollsträning, det ser jag fram emot. Och på tal om handboll så fick jag höra att Kim Andersson är så pass skadad i tummen efter Kroatien matchen att han måste opereras på onsdag. BLÄ! Min favvo. Plus att han och hans rutin behövs nu om något. Dom har tagit in någon Johan Jakobsson från Sävehof istället som ska avlasta Carlén. Håller tummarna för att det blir bra!
Igår kväll pratade jag med mammilu på facebookchatten om handbollsmatchen som var. Riktigt skönt att få prata av sig lite med någon som sett och kan handboll. För här hemma har jag ingen som jag direkt kan diskutera av mig med då intresset tryter.
Missar ju såklart också matchen på torsdag då jag jobbar. Förväntar mig en live update.
Nu hoppas jag på bättre fortsättning av veckan. Och att jag får ett nytt jobb.

Dagens musik; Jason Derulo - What if



för när jag var väck, var du alltid där för mig...

Kommentarer
Postat av: Mammilu! :)

Sverige spelar imorn tisdag först! ;)

Kram på Du! <3

2011-01-24 @ 22:21:27
Postat av: angelique

missar ju den iallafall pga träning! :( om den inte börjar kl 18 eller något vill säga! :) KRAM <3

2011-01-24 @ 22:50:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback