att jag haft helg, king.

Jag har haft en bra helg här faktiskt. Och något som inte hör till vanligheterna är att trots att jag börjat jobba så tog även JAG helg i fredagskväll. Det kommer nog inte ske något mer typ. Haha. Så i fredags när jag kom hem var jag så slut i kropp och själ efter en tung dag på jobbet så jag tog en dusch sedan la jag mig. Även Emma och Jessika följde mitt exempel. Otroligt nog! Fast Emma skulle jobba på lördagen så därför var det lugnt och stilla hos oss.
Så lördagen försökte jag sova så länge jag kunde vilket var såå skönt! Hade ingenting planerat och så låg jag i sängen och kollade how i met your mother hela dagen. Fantastiskt skönt! Inga måsten och bara chill. King! Bad Vegard höra av sig när dom var klara på jobb så vi kanske kunde hitta på något. Sagt och gjort så var vi hos Stine, en tjej som också jobbar på wallmans och är med i ensamblen. Så det var jag, Vegard, Stine, Varpu och Vegards kompis från Kirkenes Stine. Senare kom även Samuel och Pernille. Vi bestämde oss för att faktiskt dra en sväng på champoo och senare ner mot stan. Det var en riktigt kul kväll och jag tog igen 40års festen jag bara tog det lugnt på förra veckan. Så vi hade det riktigt kul! Vegard och jag is back on track.
Idag har det varit säng/soffmode hela dagen på oss alla 3. Super nice! Lite snacks och film typ. Kan liksom inte bli mer söndag än så. Jag är nöjd med hur jag spenderat den här helgen. Trots att jag missade botkyrka reunion igår.
Imorgon är det jobb igen och avslutande ordningställande av barer. Taggad till tänderna för tisdag!
Nu ska jag försöka med det omöjliga att faktiskt lägga mig. Ska kolla på lite mer how i met your mother, bara några få avsnitt kvar och i september kommer säsong 7.

Dagens musik; Dire straits - Brothers in arms



du lutade dig mot mig när du var svag, och jag hjälpte dig igenom dag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback