torsdagsmingel och fredagskos.

Kommer kanske bli osammanhängade text men det är bara för er att gilla läget. Haha. Igår umgicks jag med födelsedagsbarnet Deborah hela dagen. Vi skulle åkt till ikea men det drog ihop sig väldigt med tiden så vi hoppade över det. Drog istället hem till hennes kusin för att bli bjudna på lite tacos och gott sällskap. Efter några samtal var vi påväg ner mot akerbrygge och torsdagspilsen. Mötte upp hennes kollegor och hade det super trevligt men när uteserveringen stängde var det läge att dra sig till nästa ställe. I regnet. Så vi fortsatte på nästa ställe tills stängning. Det var ingen spårad kväll alls utan bara trevlig. Och jag gillade skarpt att få träffa nya människor. Alltid lika kul!
Jag var hur trött som helst egentligen hela dagen igår och hade även den natten sovit skit kasst. Fattar inte varför..! Men istället när jag kom hem inatt och la mig så sov jag fram tills kl 11 och sedan var klarvaken. Trots dom få timmars sömn jag fått. Egentligen borde jag besökt gymmet idag men jag tog istället tag i lägenheten från topp till tå. Skit va det såg ut! Men nu är lägenheten såå ren och jag älskar det!! Och eftersom att emma drog iväg på helgäventyr i kristiansand och jessika är hos sin pojkvän så har jag haft fredagsmys själv.
Men det gör mig ingenting! Ny städad lägenhet, lite tända ljus och film på tvn. Blev lite fredagsmys middag också i form av kycklingfilé. Blev över förväntan faktiskt! Plus att det blev så pass mycket att det är över tills imorgon också. Hur bra som helst!




Har också pratat med min kära far idag. Äntligen har han fått en operationstid!! 12 september sker det! Han var och träffade läkaren idag och det visade sig att det var nog mer trasigt än dom först trott. Så inte konstigt att han haft ont! Men nu är det bara att räkna ner! Äntligen äntligen ska han få bli av med smärtan och så smått återgå till ett normalt liv.
Självklart är det ju inte bara positivt här i världen. Min fina brors lilla söta mus, Zelda, gick bort häromdagen. Hon hade varit sjuk en tid och nu var det färdigt. Inte alls något vidare! Men hon har det bättre där hon är nu med Samus.
Jag har absolut inga planer för morgon dagen, allt återstår och se.
Ska i vartfall sova snart tänkte jag. Det har varit toppen att ligga i soffan med alla tända ljus, helt själv.

Dagens musik; Coldplay - You only live twice



för vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback