skräckblandad förtjusning.

Vegard ska aldrig mer få välja film! Jag har säkert sagt det förut men nu är det fan allvar. USCH! Hur kan han ens titta!? Jag kollade KNAPPT mellan fingrarna/filten och höll givetvis för öronen så jag slapp alla äckliga ljud. Hemsk film! Började ganska trovärdigt men spårade ur och slutade sämst, men likförbannat är jag SÅ rädd. Jag ska inte se sådana filmer det vet jag ju om. Men vi började iallafall med en super söt som kommer som tät 2a efter despicable me. Och det var halvtecknade filmen Hopp. Synd att vi inte avslutade med den då. Jag, Stine och Vegard tänkte chilla ner efter jobbet och så med lite film så det var nice. Förutom den sista filmen då, och då hade Stine varit smart och gått hem. Borde såklart jag med gjort. Lätt att vara efterklok såklart.
Har träningsvärk från gårdagens träning och gången innan det. Haha snacka om otränad tjej! Men skönt att vara igång igen! Hoppas kunna köra på imorgon beroende på när vi slutar på jobb. Annars kanske det får bli lördag istället då jag faktiskt är ledig.
Så idag var alltså starten på säsong 2 på wallmans. Fantastiskt kul! Känns riktigt bra ändå. Men det kommer vara tomt utan Toy såklart. Fixade nästan helt klart ena baren idag och så har vi en hyffsat tung to do list imorgon men det löser sig. Och det sista fixar vi på måndag. Plätt lätt! Och tisdag kör vi på som bara den!
Kul att se en del av showen idag också. Satt och "utvärderade" det lite med Vegard när vi kom hem. Han frågade vad jag tyckte och så diskuterade vi lite. Summan av kardemumman var iallafall att det kommer bli en grym show den här säsongen! Så, klart ni ska komma och se våran nya show WOW som startar från och med 1 september och ända tills juni nästa år!! Helt klart värt det.
Nu ska jag kolla svinmycket how i met your mother så jag kan sova inatt!

Dagens musik; Beatles - let it be



jag var bara inte gjord för dessa dar, och dessa dar är inte gjorda för mig...

Kommentarer
Postat av: Anna

Sv: Det gick jättebra! jag kände verkligen att jag passade in i gänget! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback