inte mer än så.

Ja egentligen har jag inte massor av fantastiska ting att berätta. Började med att faktiskt vakna ganska tidigt men vägrade gå ur sängen så låg kvar väldigt länge och lyssnade på p3 dokumentär från iphonen. Väldigt intressanta! Har inte lyssnat på några dokumentärer sedan jag jobbade på lagret för över 1 år sedan. Så jag lyssnade bland annat på Arlandarånet, största värdetransport rånet hittills, 44 miljoner lyckades dom få med sig. DET mina vänner hade gjort vem som helst lycklig! Fast om man stulit dom kan man ju inte direkt visa att man har cash. Så jag nöjer mig med det jag har.
Annars så var det tänkt att dra till gymmet men kom på att det blev lite tajt då jag skulle möta Deborah för en fika på eftermiddagen. Så det fick helt enkelt bli en powerwalk. Och lika bäst var nog det för träningsvärken är på g. Lär nog vara värre imorgon dock. Så jag traskade iväg och mötte henne på akerbrygge för en kaffe. Himla trevligt som alltid sedan tog vi en promenad. Förbi där bomben exploderat bland annat. Det är så absurt, fortfarande. Usch! Hemska människa.
Hittade det här fina vid kyrkan också. Då kan man inte låta bli att fotografera det.




Kan inget annat säga än att det är trevligt att ha Deborah här i oslo faktiskt. Hon kommer ju även flytta in hos mig i höst sen också när Emma drar på sin resa. Det kommer bli göy!
Annars ikväll har jag bara suttit vid datorn, skypade med mammilu ett bra tag vilket är lika kul som alltid. DOCK trögade sig internet troligen hos henne så det hackade som fan. Men men teknikens under.
Mer kul än så blir det faktiskt inte.
Imorgon blir det istället gymmet med spa och bastu som slutkläm. I like! Torsdag jobb, fredag jobb sen ledigt fram tills måndag då vi kör det sista och sedan tisdag brakar det lös med en helabonnering. KING! Längtar så förbannat tills vi sätter igång nu att jag skulle kunna sova bort allt tills dess. Haha. Kanske inte ska säga för mycket då jag nog inte säger likadant när jag är mitt uppe i det. Eller..? Jo kanske, för det är ett fantastiskt kul jobb.

Dagens musik; Veronica Maggio - Satan i gatan



som tog dig bort, i förhoppningar och regnbågar...

Kommentarer
Postat av: Anna

Sv: Karaokevärd provjobbade jag som! :)jobbar du kvar på wallmans?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback