vad är flax för mig.

Ni vet det jag skrev om igår om att mitt norska kort inte fungerade i affären..? Nu när jag kollat min internetbank så verkar det visst ha fungerat.. För det stod när jag betalade med kortet i affären att det var avist två ggr tills jag tog mitt svenska kort. Och tidigare igår när jag handlade på det funkade det utmärkt. Så tänkte bara på kul kolla internetbanken för att se om något stod där om hurvida det inte funkat för varken mig eller Emma. Vilket inte framgick alls men då såg jag att det dragits två ggr den transaktionen som inte gick igenom. Irriterande..!? EH JA! Så nu måste jag ju kontakta banken för att se vad det är som hänt. Kommer ju med all garanti inte få tillbaka något på det eftersom det inte syntes i butiken att det gick igenom, vilket resulterar i inget kvitto. SURT.
Vad fan är grejen med mig och turen i detta land!? Existerar verkligen inte. Dock gjorde jag idag återigen en trevlig upptäckt.
Har storstädat lägenheten, trots fint väder. Så var ner och slängde sopor och när jag gick tillbaka hittade jag en 50 lapp. Idag igen! Haha det är lite sjukt. Dock väger det givetvis inte upp det som dragits på kortet men ändå. Vad är oddsen? Tyckte det var lite kul.
Jobbade sent igår men det var trots allt lugnt. Men hade så förbannat ont i magen, helt galet! Men kom också fram till sedan varför. Det månatliga var på g. Så jag har legat hela natten, morgonen inpå förmiddagen med norra europas värsta mensvärk. Så jävla typiskt när det har varit strålande väder hela dagen och vi ska iväg ikväll på festligheter med grillning och dricka. Kul att man inte mår toppen. Fanskap att vara tjej ibland!
Får iallafall hjälp med mitt hår av Vegard. Så möte av fina vänner, grillning och utgång ska nog få den här skit dagen att vägas upp rejält.

Dagens musik; Bruno Mars - Just the way you are



över gullbergsvass och dyn, en dag kommer du krossas...

Kommentarer
Postat av: Mammilu

Visst e d underbart att vara tjej!!!!! ;) D e inte bara nego! ;) Har ju Dig å Tim!!Ska krama Vegard som tar hand om dig å ditt hår! :DÄlskar dig!

2011-04-21 @ 22:33:02
Postat av: Mammilu

Visst e d underbart å va tjej?!Men d resulterade i Dig å Tim! ;) Ska krama Vegard då vi träffas,då han tar hand om Dg å ditt hår! :D Kramiz!

2011-04-21 @ 22:35:30
Postat av: angelique

nej det finns ju faktiskt en del fördelar också, ibland.. DOCK inte i detta tillfälle :D det får du allt göra, he´s the best! :) älskar dig!

2011-04-22 @ 22:13:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback