måndag, sol, huvudvärk och jobb.

Ingenting gick som planerat idag. Usch. Men ibland får det faktiskt bli så. Men känner mig lite stressad över att inte hunnit varit ute i solen och myst idag. Jag älskar att vara i solen, och så måste man ju bli lite brun innan alla andra dragit ifrån så man ser ut som en isbjörn till skillnad från dom.
Så det jag gjort idag var att försöka gå upp vid kl 11 men insåg ganska snabbt att huvudvärken och tröttheten tog över. Det fick helt enkelt bli att glo gårdagens big brother och ligga i soffan. Mammilu ringde en sväng också. Alltid lika härligt att prata med henne! Hon hade varit lite orolig då det varit ganska tyst på facebook samt bloggen dessa dagar. Så går det när man är upptagen helt enkelt. Kanske min sociala sida tog lite över och nu fick bakslag i att jag aldrig tog det lugnt eller sov ordentligt. Kanske men man lever ju bara en gång.
Nu har iallafall familjen bokat resa hit till oslo för en helgs visit. JUST LOVE IT! 20-22 maj kommer dom vara här och se hur jag har det och träffa alla mina fina vänner. Tänk att få ha några av dom man tycker om på samma ställe. Allra helst hade jag ju velat ha mina närmaste vänner hemifrån här också. Men man kan ju inte få allt som man vill. Tyvärr..
Nu lagar jag lite mat för att sedan göra mig klar för jobb. Hoppas på en kanon kväll så jag inte hinner tänka på min huvudvärk! Känns sååå skit att se på min termometer på datorn att det är +20 ute. Och jag har inte varit ute alls. Typiskt. Hoppas på fler kanon dagar!
Min påsk i helhet har varit så himla bra. Tycker så mycket om mina vänner jag har funnit här. Dom betyder väldigt mycket. Känns skönt att man hittat några man trivs så bra med när man inte har sina närmaste hemifrån på plats.

Dagens musik; Katy Perry - E.T



du var någon som gick förbi, när jag gick gatan fram...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback