fri dag.

Fredag och jag är ledig. Eller nej nu ljög jag också. Jag har ju faktiskt redan jobbat idag. Känns nästan som att man är ledig när man har kvällen fri. Fast jag trivs faktiskt med att jobba eftermiddag/kväll/natt. Så det blir oftast inte så mycket mer spännande när jag är fri en kväll. Gör allt som oftast ingenting.
Ikväll skulle vi grillat på våran grillterass men Emma är typ svinsjuk så det blev inte så. Trist när jag faktiskt är ledig och kan vara med, men bättre att hon ligger nerbäddad än att härja runt. Istället köpte jag kebab och gotteri som får förgylla kvällen. Men jag är inte bitter, jobbar ju faktiskt imorgon kl 14. Inventering står på schemat bland annat så det är bäst vi blir klara. Söndag är det bursdagsfest för Mari som fyllde år igår. Och måndag är det Drammen och Aass bryggeri. Soft helg alltså.
Det gick toppen idag faktiskt på barnehagen. Känns oftast bättre när man kan barnens namn och lite rutiner. Kommer gärna tillbaka dit faktiskt. Har även varit/är fantastiskt väder! Sjukt att det är över +20 i slutet på april.. Eller är jag knäpp? Så det stekte rätt friskt nu på eftermiddagen när vi var ute med alla barnen. SVIN NICE! Soldyrkare som man är.
Driver just nu med att se på Norske talenter där en jag känner är med, Stine. Det är semifinal så bland dom 10 som är ikväll ska 2st gå vidare. Så nu har jag röstat och hoppas hon går vidare. Hon är sjuuk på att sjunga! Håll tummarna gott folk!
Har även hållit tummarna för Vegard som skulle provfilma för en reklamfilm idag. Ska bli kul att höra om det imorgon.
Som sagt annars blir det inte mer spännande än såhär trots det underbara vädret (fortfarande +18 ute..) ska försöka gå och lägga mig tidigt tänkte jag.

Dagens musik; Brolle - 7 days and 7 nights



nej kanske ingen, kanske allt egentligen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback