vardag eller helg, vem bryr sig.

Just kommit hem efter en hård dags slit på jobbet. Haha. SKOJA! Jag har jobbat 13 timmar idag men jag ljög när jag sa hård. Vi hade 97 gäster vilket innebär tristess deluxe. Gissa om jag hoppade upp och ner när jag fick en beställning på 10 irish coffee! OH YES! Något att göra yeey. Jag har aldrig jobbat när vi haft så lite folk som idag. Men då har man provat det också. Och nu jobbar jag inte förens nästa vecka. Eller ska in på jobb på lördag för att vi har barmöte. Men inga konstigheter.
Så jag och Emma kan mysa hela helgen. Blir lugna gatan här faktiskt, vi behöver umgås. Knappts setts sedan jag kom hem från sverige. För jag kan inte påstå att sova tillsammans är samma sak, eller? Tycker iallafall inte jag.
Så imorgon ska jag ta hand om vårat nya hem lite och sedan mysa med Emma. Bra fredag faktiskt! Och det att jag visste att det var fredag var för att jag frågade tidigare på jobbet idag vilken dag det var. Annars hade det lika gärna kunnat vara tisdag för min del. Inga problem. Mig kvittar det.
Det bästa med lediga dagar och internet är att man kan kolla ikapp alla program man missat. MUHAHA! Typ, ullared, paradisehotel danmark, lite sällskap, kungarna av tylösand osv. Hur nice som helst. Tack för kaffet.

Dagens musik; Håkan Hellström - 13



får jag veta vad du tänker på, skulle du råna en bank för oss två...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback