klockans krig.

Okej blev inte alls mycket till uppdatering då vi verkligen har stendött internet hemma i lägenheten. Men nu är jag på svenskmark och lite "ledighet" här hemma fram till måndag kväll. Känns helt okej so far, men vad vore livet utan krångel, äventyr och nya händelser? Enligt mig och mitt liv tydligen inget liv alls.
Har inte hänt jätte mycket på oslo fronten, lite jobb och massa lägenhetssökningar. Japp jag och Emma ska flytta. Troligen närmare mitt jobb och till egen lägenhet. Men ännu är allt detta oklart. Flytt är däremot spikat.
Så nästa vecka har vi nytt hem.
Boddy Holly med jobbet i måndags, super trevligt och roligt, såklart fest. Jag trivs verkligen med dom som jag jobbar med. Hur härliga som helst, och lagom galna som jag. Passar utmärkt! Så efterfest till kl halv 8. Och i lördags blev det också lite fest med jobbet, efterfest till kl halv 9 med rödvin hela kvällen. MEN vi hade ruggigt kul också!
I tisdags for jag med Toy min barkollega från jobbet (nej jag umgås nästan inte med några andra än dom från jobbet samt Emma, stämmer för dom som uppmärksammat detta..) till ikea för att fynda till henne. Grymt säger jag bara! Fick massa gjort och snyggt fick hon hemma hos sig också.
Kort jobbpass igår då vi roddade inför lördag som kommer. Och japp imorse åkte jag mot Tumba.
Självklart inte smärtfritt. Jag och Mariqa skulle åka med samma plan men lyckades missa pga missbedömning av flygtåg. Så ombokning 1h 30min senare. Så hem kom vi sisodär 800kr senare.
Men bästaste Jesper var snäll och hämtade mig iallafall trots förseningen. TACK!!
Fast vad skulle inte en försening innebära? Självklart en senare hemkomst. Med lite polisincidenter vid skärholmen så blev självklart även det lite förskjutet. Tror ödet sa att jag inte skulle tillbaka till Tumba idag.
Direkt från arlanda till Sarah och salongen för att frissas lite. Dock även dit försenad. Haha. MEN bara 20 min! Och hon visste om det.
Jag och stress? Ni som känner mig vet att det GÅR inte ihop.
Fast, se! Jag lever ändå. Så nu har jag varit och fixat ryggen lite och klockan och jag kan bråka hela helgen. Jag är redo, hit me!

Dagens musik; Enrique Iglesias - I like it



bara en gång till, det snurrar till som svindel...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback