lördagssurr.

Lördagen gick i lugnets tecken. Har faktiskt börjat inse att det inte är alls lika roligt att festa som förut. Så ett litet break får det nog minsann bli. Vet inte om migrän anfallet plus trötthet kan vara bidragande orsaker till detta också. Åkte iallafall in till jobbet för lördagsmöte som vi alltid har, sedan hem och svängde ihop korvstroganoff till mig och Emma. Sedan var det bara att fixa till makeup, outfit och hår för att åka till Jennie & co. Vi var ett stort tjejgäng där och förfesten höll på längre än vad vi förväntat oss. Och det var faktiskt ganska roligt att vara nykter! Och det gjorde även att jag kände att det inte är så farligt att hålla sig i skinnet. Mera sådant! Känns riktigt bra, dessutom kan man ju faktiskt öka på lite träning och bättre kost så kommer man må ännu bättre.
Det tror jag på.
Ska inte in på jobb förens på onsdag då det är vinprovning. Har för mig att vi ska få in en del nya viner, därav vinprovningen.
Jobbar sen fredag kanske lördag också beroende på hur mycket det bokas på. Hoppas givetvis på att få jobba massor!
Höll inte heller på att få åka hem helgen om 2 veckor.. Det har bokats på mega mycket! Och vi var ruggigt kort om folk, fast jag hade varit på plats. Men som tur är får vi in en extra istället för mig. Så klumpen från magen och betongblocket från axlarna försvann ganska fort. Puh. Annars hade det bara varit att boka om flygbiljetterna. Men som tur var löste sig allt.
Och idag vette fan vad man ska göra, dega i soffan eller så. Vi har faktiskt fint väder idag så en promenad står högt upp på listan.

Dagens musik; Houston - Truth slips



finns här bland tabletter, billigt vin och cigaretter...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback