hard work work.

Puh, gårdagen över och nervositeten la sig snabbare än jag trott när vi körde igång. Allt gick faktiskt jätte bra, eller enligt mig gick det bra. Men tror att övriga är nöjda. Var en hel kul kväll och stämningen på topp! Genrepet gick utmärkt. Den stora utmaningen blir ikväll istället. Över 400 personer och ikväll kör vi på som det "egentligen" ska vara. Igår hade vi knappt 100 pers som också var nära och kära, vilket inte alls är samma sak som under drift. Så ikväll gäller det. Då är det bara att bli nervös igen då. Haha.
Var bra trött när jag vaknade idag, har ställt klockan trots att jag börjar kl 15 för att jag ska hinna ut och träna. Känns riktigt bra att ha gjort det. Men vi får se hur det håller i sig under säsongen. Hoppas det håller i sig hela tiden.
Så idag är det wild and crazy night och imorgon ledigt. Men det blir lugna gatan, inga pengar för tillfället plus jobb på lördag. Detta är bra för min ekonomi måste jag säga.
Nä men håll tummarna för mig ikväll, det här blir spännande.

Dagens musik; Erik Hassle - Hurtful



ge mig nått som tar mig någonstans, för jag vill veta om kärlek finns...

Kommentarer
Postat av: Pappilu

Kör hårt bara... Hoppas att den riktiga premiären var lyckad med massor av drinkar och hårt arbete. HaHaHa. Hörs senare.

2010-09-03 @ 07:38:29
Postat av: angelique

pappilu; det gick super bra! och yes hårt arbete kan man minst sagt säga, men det var roligt!

2010-09-03 @ 16:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback