fredag och migrän.

Dag 2 av migrän. Tack! Men idag är det lindrigare än igår, som tur är. Och kunde sova till och med! As skönt. Hörde bara att Emma pratade lite med Mariqa imorse thats it. Och när jag vaknade så trodde jag att migränen var som bortblåst, men där trodde jag fel. Mycket fel. Sakta men säkert smög den sig tillbaka. Fan. Hur länge ska jag behöva ha den då?
Ingenting hjälper och man har ju inte heller någon lust att ligga och glo heller.
Gårdagen på jobbet gick HUR bra som helst. Tycker att jag skriver det jämt men igår var det 500 pers och vi fick toktryck i baren och det blev en riktig fest. Så igår fick jag känna på det "på riktigt" eller vad man säger. Så dricksen ramlade in, tack tack. Så självklart när man har migrän så blev det galet i baren! Men jag körde på som fan. Det var hur roligt som helst! Kommer trivas bättre och bättre tror jag.
Men nu är jag ledig hela helgen faktiskt. Och mår man såhär kan det behövas lite helg på riktigt trots att det är lördag hela veckan på jobbet. Vad som händer i helgen är ingen som vet, eller iallafall inte jag.
Fick även mejl idag att Håkan Hellströms skiva just blev klar och att en singel snart ska släppas. Japp OM jag ska förboka även den! Allt annat är redan förbokat och klart. Jippie love love love.

Dagens musik; Ludwig Bell - Stockholm blues



jag följde varje hennes danssteg, vi kanske ses det finns en chans...

Kommentarer
Postat av: Sara "Tiger" Andersson

Hoppas du köpte brillorna! Skitsnygga! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback