de tre musketörerna.

Ja idag var det ju en tur på stan som var på agendan med Madde och Toy. Nej jag gör inget annat. Men jag gillar det. Mötte upp Madde för att starta dagen, bra väder men kallt Toy slöt upp ca 1 timme senare och vi fortsatte att gå i alla butiker. Det slog mig när vi gick där runt omkring att, fan julklappar.. Det eviga problemet, vad ska man köpa? Svin svårt. Men jag har nog ett par idéer faktiskt. Som tur är.
Så en tur på Champoo för kaffe medans Toy var duktig och gick till gymmet. Sedan blev det lite middag och vi fick sällskap såklart av Piff & Puff, Henke och Tobbe. Tiden bara sprang iväg och klockan var över tolv. Helt sjukt vad dagen gått fort.
Tror att jag hade feber inatt, kändes så. Ganska hög också. Kände mig inte helt hundra med en dubbelt svullen hals imorse heller. Men efter mycket luft på stan mår jag faktiskt mycket bättre. Tror att tröttheten slog till lite bara. Spelade mig ett spratt.
Dock om halsen bråkar imorgon blir det ingen handboll för min del. Det får i sådana fall väntas till nästa vecka.
Tack för idag mina vänner.

Dagens musik; Coldplay - Don´t panic



men när du var med mig, musiken slutade aldrig...

Kommentarer
Postat av: Pappilu

Det verkar som du iallafall trivs med ditt Norska liv. Hur är det med ryggen nu då??? Här är det kallt men sol,fast i min bunker ser man ju inte så mycket av den. Hur går det med hemresan och pass också....Tänkte med flyget...

Puss o klem. P

2010-10-26 @ 10:08:40
Postat av: angelique

Du pappilu jag trivs jätte bra med mitt norska liv kan jag säga. Men jag saknar er. Ryggen går bra, måste försöka vara försiktig bara så det inte skiter sig.

Vi har också kallt och sol faktiskt, har varit det ett par dagar nu. Fast när man jobbar ser inte jag heller solen iaf så det gör inget. Haha.

Flyget, inga problem kollade upp det och man kan åka på körkortet inom norden. Perfekt va!? :)

Nuss og klem

2010-10-26 @ 16:44:51
Postat av: Pappilu

Å de va som fan. Men det är väl inte du som kör hoppas jag, fast du har körkort..... -5 nu på morgonen och nattdyket blev inget nu i kväll för hård vind för våra stackars elever, så det blir en hemma kväll!!! De du. Puss o kram

2010-10-27 @ 07:51:12
Postat av: angelique

Hahaha nä det är inte jag som kör, som tur är. Låter dom som faktiskt kan köra göra det :) Jävlar det var kallt som bara den! Skönt att det blev en hemmakväll iallafall, kan ni behöva. Våfflor och allt! Är faktiskt väldigt sugen på dina pannkakor.. Pussis och kramis

2010-10-27 @ 23:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback