ingen handboll.

Tisdag, det är bara tisdag. Gårdagen var ganska bra ändå. Mötte upp Toy för lite promenad och kaffe. Fint väder var det också. Vi bestämde oss för en tur ut idag med med start kl 10. Jisses! Tidigt som fan. För en sådan som mig iallafall.
Igår bjöd Jennie på middag hos sig också, korvstroganoff. MUMMS! Och så tittade vi på tv, dom har tv4 så jag och Emma var ganska glada. Känslan av att bara slötitta på tv är rätt skön ändå. Länge sedan sist.
Somnade sent inatt då jag minsann vägrade bli trött tydligen. Så jag kollade på dom nya programmen som börjat på 5an, Böda Camping och Pensionärs jävlar. Fy fan va det sist nämnda var roligt! Dock låg Emma och sov så jag kunde ju inte direkt skratta men vid många tillfällen fick jag verkligen anstränga mig för att hålla mig för skratt. Tips till er som inte sett!
Blev väckt av grannen vid kl 8 imorse då det skulle komma in några här och fixa fläkten tydligen. Men hon sa att jag kunde sova vidare men bara jag lät dörren stå upp låst så var det lugnt. Jag kände mig väl SÅDÄR bekväm med att någon skulle dundra in här medans jag låg och dunade. Så jag gick upp gjorde iordning frukost och mig då jag ändå skulle upp 1h senare.
Vid kl halv 10 kommer snubben in och fixar fläkten på 5 min. Jahapp typiskt. Men jag var iallafall klar.
Inte Toy dock, hon sov till klockan nästan var 11. Haha. Jag har överseende med henne, jag vet hur det är.
I ett mega regnigt oslo gick vi runt och kollade. Tittade förbi gymmet vi har en grym rabatt på genom jobbet. Kanon fint! Där ska jag köpa gymkort för lönen. Och en Humör mössa jag hittade idag. I helgen blir det att tjäna dricks så är det bara!
Ingen handboll idag, min rygg är värre. Har försökt med några av övningarna jag fått förut men det funkar inte. Så ska dit idag och prata med tränaren bara. Imorgon ska jag faktiskt gymma med Toy på Oxigeno som det heter. 1 vecka gratis till att börja med. Svinbra.
Nu är inlägget så jävla onödigt långt så jag avslutar.

Dagens musik; Kings of leon - Pyro



för att fatta vad som betyder nåt, och vem som går att lita på...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback