äntligen internet.

INTERNET IGEN! Fan så skönt! Men vem vet hur länge till... Kan ju dö när som helst och det irriterar mig. Man får vara glad åt det lilla iallafall.
Kollade ryggen igår för 3e gången här. Positiva besked i mitt tycke! Förmodligen en spricka i ena disken i ryggen som gör att det gör ont. Men inget diskbråck som tur är. Tänk att jag faktiskt får ha tur i den här stan. Men ska vara försiktig så det inte blir värre, för det är tydligen något kroppen själv måste läka. Man kan inte skynda på processen alls. Dock är jag nöjd, kan fortsätta jobba. Handbollen blir lidande någon vecka till då han tyckte att det kan bli för mycket.
Igår och idag är det fria dagar. Faktiskt så känns det skönt, behöver lite time off då jag vet hur pass hårt det kommer bli. Fast man är ledig kan man ju inte slita sig från jobbet tydligen. Så igår var jag och Annsi gäster. Riktigt mysigt var det och sjukt bra platser fick vi. Och Vegard som servitör, kan man få mer lyx? Haha nä jag tror inte det. Så vi började med att färga håret och göra oss i ordning hos henne innan vi vandrade mot Wallmans. Skit bra måndag helt enkelt.
Idag ska jag nu först möta upp Madde och Toy för en fika sedan blir nog jag och Toy nere på stan för att leta vinterjacka åt henne. Själv har jag ju redan fått min, efter mycket om och men.
Och ikväll bio med Emma! Harry Potter ska vi se. Ska bli jätte mysigt och faktiskt hinna prata lite med varandra. För nästa gång vi ses är på söndag. Haha.
Fick en bra leverans hemifrån också! TACK! Saker jag faktiskt inte bett om och glömt bort. En hydet support tröja som vi beställde när jag var hemma senast och en oddset tröja som mammilu skickat med. Grymt!
Nä nu måste jag kila. Fika som väntar!

Dagens musik; Petter - Vinden har vänt



vi går ut och brinner upp i natten, och skyller allt på våra fyllehuven...

Kommentarer
Postat av: Pappilu

Hej. Det var väl bra att det funkar igen. Här blåser det hårt men så mycke snö har det inte kommit. Såg på Aftonbladet.se att Håkan lirar i Oslo 5/3 det kan du kolla...... Puss o kram. P

2010-11-24 @ 09:31:41
Postat av: angelique

ja faktiskt, dock funkar det segt iaf ikväll! men men.. så skönt, här är det mest kallt och någon snöflinga hit och dit.. blir nog ingen vinter här, än. tur jag har dig! kanske man ska, och i sthlm i april, för det har tim berättat. vad skulle jag gjort utan er i familjen? :D puss å kram

2010-11-25 @ 01:55:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback