morsdag.

Vilken helg haha. Ingenting blev som det var tänkt, men va fan det var bra roligt igår iallafall. Jag åkte hem till Jessica där vi började för att sedan fastna. Haha. Vi hade det så väldigt trevligt tillsammans så klockan sprang ifrån oss och blev halv 12 så blidde inge stan för våran del. Fick bli på hemmaplan i Söderby istället hos Dolken med Micke. Dom lirade fifa och var hungriga så vi ställer oss och lagar ihop lite middag till dom. As bra blev det såklart.
Medans dom åt så fick jag och Jessica lira lite fotboll, det gick bra för oss båda tycker jag. Killarna höll väl inte riktigt med.
Så där var vi och lirade diverse ölspel och så trillade även Jimmy Ö in efter ett tag. Kvällen blev helt enkelt himla trevlig. Och billig. Just what i need.
Idag var det brunch på Felinos med ett gäng hungriga själar. Sedan hängde jag med Olle, Berra och Johan hela dagen. Vi ville hitta på något så det fick bli Audi center i kungens kurva för att drömma oss bort lite. Haha. Alla knep är tillåtna har jag hört.
Sedan gjorde vi en klok insats i att ta hand om en ensam katt som Berra fick på halsen. Men han verkade hel nöjd iallafall. Får se om ägaren håller med när han kommer hem..
Morsdag till råga på allt. Jag har inte varit hemma typ nånting. Fick även massa kläder från Kaisa, tack för kaffet. As bra. Spara spara spara pengar.
Ska nog åka hem till Emma och sova där inatt. Att vara hemma verkar ju bra jobbigt. Eller?

Dagens musik; Mr C - Cha cha slide



var det den stora poeten som hon var förälskad i...

Kommentarer
Postat av: jennie

min katt är borta..! men hon är iofs. en tjej men iaf..

2010-05-30 @ 21:35:10
Postat av: emma

här blev man lämnad ensam i sin säng igår!:'(

Postat av: angelique

jennie; vi har inte tagit din katt :) den här ägaren befinner sig i grekland just nu :P



emma; haha ja sorry jag var huuuur jävla trött som helst :) <3

2010-05-31 @ 18:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback