bra helg på marsö.

Hemma igen efter en mycket bra och skön helg måste jag säga. Säger som Emma sa innan vi åkte hem "om jag inte är pigg nästa vecka så vet jag inte riktigt vad jag gör.." Håller helt klart med. I och för sig är nog kroppen mer van vid att hålla igång och träffa massa människor hela tiden på helgerna än att ligga och sola flera timmar och bara ta det lugnt. Så man ska kanske ha lite längre vila än bara en helg för att få resultat vad vet jag.
Men vi har haft det mycket bra. Inatt sov vi drygt 12 timmar och var bra sega hela dagen idag. Men som sagt kroppen är inte van vid att få ordentlig sömn. Eller ordentlig och ordentlig, vi vaknade säkert en miljard ggr pga att getingar hade letat sig in i stugan där vi sov. Ingen hit!
Men trots detta har det varit bra, vi har pratat om allt mellan himel och jord, tagit vara på alla soltimmar, ätit och druckit gott, spelat kort, hjälpt till en smula med bastun och gått och lagt oss tidigt (? för att vara oss). Vad mer kan man begära? Absolut ingenting, vi fick ut det vi ville med helgen. Och jag är nöjd. Mycket nöjd.
Veckan som kommer är fullspäckad med grejer varje dag. Okej söndagen är ännu oklar, annars är det fullproppat.
Så jag ska ha det helt enkelt.

Dagens musik; Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu



solen har gått upp, den skiner inte på oss...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback