ovanlig helg.

Faktiskt ganska ovanlig då jag igår bestämde mig för att följa med tumba gänget in till stan, och harry b james. Andra helgen i rad för stan samt harry b är inget vanligt ställe för mig, eller någon annan jag umgås med. Vi skulle fira Hampe som fyllde år helt enkelt! Och det börjar ju rätt segt men kom igång senare, bra gäng. Skönt att få träffa alla igen, vi har inte träffats så mycket på senare tid många av oss, tyvärr.
Så idag har jag inte gjort mycket, skulle följt med pappilu till båtmässan men det blev inte så. Tur det då det var sjukt mycket folk tydligen!
Sedan fick jag en riktig surprise av Tvärn och Chippen som dök förbi här på eftermiddagen och surrade lite. Så ska väl hänga med dom ikväll, vad vi nu ska göra. Det vet vi inte ännu. Eller så kanske det inte alls blir så. Who knows. Inte jag iallafall.
Imorgon är det match mot Haninge i torvallasporthall 17.30. Vilken piss tid! Men hoppas på vinst iallafall! Nu återstår bara 2 matcher och det känns SÅÅ skönt! Tror alla är lättade över att säsongen faktiskt snart är över.
Ja min helg ser inte alls ut som annars. Känns både bra och dåligt givetvis.

Dagens musik; Timbaland feat. Katy Perry - If we ever meet again



det är bara så det är, upp i taket...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback