3 dagar kvar.

Dålig uppdatering igen. Det är mycket nu. Midsommar/avskedsfesten var riktigt bra, grym. Synd att den inte kunde sluta lite bättre bara. Men men shit happens, vissa kan inte låta bli så är det ju. Jag var iallafall nöjd trots allt. Så hoppas att dom flesta hade det roligt.
Dagen efter trodde jag att jag skulle ligga mer än död, vilket inte alls var fallet. Så efter jag fått i mig middag och så åkte jag till Emma. Där var det redan folk som hade grillat och lite sådant. Sedan körde vi lite "efterfest till midsommar" Sent i säng även den kvällen.
Gick upp tidigt av att Filippa kom in och berättade något väldigt roligt. Så hon och jag städade sedan la vi oss i solen. Och där blev vi hela dagen med gänget, bubblade i poolen och käkade lite.
Bra skön söndag, hade söndags-ångest helt i onödan. Men kom på mig själv ganska fort med att jag faktiskt inte ska jobba. Nice som bara den!
Idag har jag och Emma legat i solen, först hos henne sedan i Bergvik på en brygga. Himla trevligt. Så blir det väl ikväll till Sandra i Rönninge och dricka lite rosé och ha det trevligt med lite peps.
Måste börja packa också. På torsdag drar vi ju. Oops.

Dagens musik; K´NAAN - Wavin´ flag



och du prata som om du vart en vän, men du hade ingen alls...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback