bad update.

Dålig uppdatering pga andra aktiviteter som värderades högre, så det så. Ja helt enkelt så har helgen varit fullspäckad. Minst sagt. Fredag utgång med tjejerna fullt ös medvetslös, som alltid. Slutade inte i fontänen den här gången iallafall.
Lördag, hej as bra väder! Ner på akerbrygge och möter upp Jennie & co. Styr en grillfest hos oss på kvällen. Som självklart spårar totalt i våran lekpark på gården. Och Jimmy C ringer och säger att han mfl är i stan (!) Gissa om jag blev glad, som fan!! Men inte kom dom till oss och joinade eller på utgången. Det gjorde inget dock.
Söndagen regnade bort, fruktansvärt. Men jag och Emma tog oss trots allt till hard rock för att möta Jimmy och gänget. Så himla härligt att träffa dom! Självklart tillbringades dagen/kvällen med dom.
Trött som ett as var det bara att gå och lägga sig och glo på Oliver Twist jag fixade. Sedan att få se fram emot en natt utan dess like. Man kunde ju sovit bättre, det var helt sjukt va dåligt jag sov. Jag kan inte ha knåpat ihop mer än 2-3 timmars sömn totalt. Kändes inte alls kul. Sov riktigt oroligt.
Men det var bara att gå upp tidigt i ottan för nytt jobb. Och jag är fortfarande i valet och kvalet. Va faaaan! Jävla jobb jävlar. Inte varje dag man har sådana lyxproblem. Eller jo, här tydligen eftersom vi snart varit här i en månad och haft det hela tiden. Kul. Orkar inte vill bara jobba på ett ställe och sedan köra på det!
Vi har gått på stan efter det också. Jätte mysigt. Hoppas hinna träffa Jimmy & co innan dom drar imorgon, vilket jag inte tror hinns tyvärr. Klockan drar iväg för oss utan semester.
Imorgon är en ny dag på jobbet, nya uppgifter. Idag satte jag upp reklam överallt. Ganska simpelt jobb trots allt. JAG KÖRDE BIL IDAG OCKSÅ!!! Så jävla kul! Men imorgon står jag och tar bort klotter.
Ska försöka ta kort på min ofantligt fina outfit på jobbet. Haha. Men nu har jag skrivit för mycket. Lång update, ska ej ske igen. Kanske.

Dagens musik; Jason Derulo - Ridin solo



jag vill försöka igen, den här gången...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback