tusenfryd.

Gårdagen var allt annat än sjuk. Mycket sjuk. På alla sätt och vis. Vi hade lite grillfekke här och körde lite lekar och diverse innan vi stack ut på stan. Nicholas nånting hamnade vi på innan jag och Emma bestämde oss för att dra vidare till terassen på christiania, medans sambal micke, dolken, jennie och anna drog hem. Torrbollar!
Så vi körde vidare, egentligen till vilken nytta? Kom först inte in för att Emma var för full.. Jahapp. Sedan smet vi in iallafall. Haha. Lite av våran grej. Mötte Svampen, Martina, Jessica och Zara där inne. Skit kul var det.
Sedan kunde det väl slutat roligare än det gjorde, men det är överstökat nu. Tråkigt var det iallafall.
Idag så körde vi vidare på roséfrukosten, fast startade med öl istället. Sedan blev det nöjesfältet Tusenfryd här i Oslo. Jätte kul med berg -och dalbanor och lite så. Men eftersom vi var segstartade så hade vi bara 2-3 timmar där. Men jag lovar det var grymt!
Vi hade också på oss overaller emma tagit från jobbet, sådana så man ser ut som stora bebisar i. Gissa om folk kollade? Eh ja det kan man säga! Kort och gott en grym helg. Ruggigt bra har den varit. Imorgon är det jobb. Fy fan lär vara as trött.
Grabbarna stannar väl till typ onsdag. Tokig vecka med andra ord.

Dagens musik; Benny Benassi - Every single day



vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback