om 1 vecka är jag hemma.

Fredag idag, och jag försökte sova länge. Men det gick sådär. Vi har en ganska lyhörd lägenhet om man säger så. Haha. Men sova det gör man väl i graven, eller? Så innan frukost tog jag mig en powerwalk på 25 min ca. Styrka på det såklart när jag kom hem också.
Sedan har det bara varit att ringa massa samtal hit och dit. Det har gått för det mesta bra, men sista var dock surt. Men förhoppningsvis löser sig det också. Känns som att det är minsta av problemen men ändå. Surt. Missförstånd är inte nice.
Så nu ska jag iväg till gamla jobbet och lämna kläder. Sedan möta upp Mariqa. Idag/ikväll vet jag inte alls vad vi ska hitta på. Hoppas att vi ska ta det lugnt.
Måste meddela också att norge är grymma på det där med bröd! Riktigt grymma. Fick nämligen lära mig av Jimmys mamma Pia att man ska läsa på innehållsförteckningen och gå efter "varav sockerarter" och det ska vara under 3. Vi har hittat något enstaka bröd som har mer än 3 faktiskt. Resten ligger på 1,3 eller mindre än så typ. Hur grymt är inte det!? Jag är bra nöjd, och sjukt goda är dom också. Färska bröd är det som finns här, inga i sådana där påsar som skogaholmslimpa t ex. Så gissa om jag är nöjd. Sjukt nöjd.
Hemma får man leta ihjäl sig efter något under 3. Illa! Sverige, kolla på hur norge gör, det kan faktiskt bli bra.
Fixade ytterligare en ny bank igår, sådant med id på baksidan. Det kommer väl om ca 10 dagar eller vad han sa.
Men om 1 vecka är jag hemma och hälsar på! Saknar alla därhemma men snart ses vi. Kommer bli en hel härlig helg, det vet jag.

Dagens musik; Familjen - Vems lilla hjärta flyger



stormigt väder är över för tillfället...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback