lördag i oslo.

Så nu har vi snart bott här i två dagar. Det känns fortfarande sådär himla as bra! Igår fixade vi med norskt kontantkort till mobilen, så det blir lite billigare att ringa och smsa här. Samt skattekort och dnummer. Dnummer är som ett lånat personnr så man kan jobba här. Sedan strosade vi runt en del och hamnade till slut vid rådhuset. Där hade dom ordnat en skit stor storbildsskärm som dom visade fotbollsvm på. Inhängnat och med öltält osv. Skit häftigt var det. Och huuur mycket folk som helst.
Men vi stannade inte och tittade på matchen då vi skulle gå och möta upp Jennie. Så vi satte oss på en uteservering och tog några öl och samtalade innan vi åkte hemåt igen.
Så vi tog en lugn fredag hemma och sökte lite jobb och så. Idag däremot ska det komma lite folk till oss och det blir fest. Men först ska jag och Mariqa till IKEA för att inhandla lite saker till lägenheten.
Det har börjat riktigt bra här känner jag. Nu är det faktiskt bara jobb som saknas, sedan tänker jag minsann inte flytta på ett bra tag.

Dagens musik; Hoffmaestro - Seize the day



men det var bara nåt som kom över mig, när jag gick gatan fram...

Kommentarer
Postat av: adde

Hoppas du får en bra sommar i Norge.

Hur länge är du borta denna gång då?

Hade bra å lycka till..

2010-07-04 @ 07:18:40
Postat av: angelique

adde: tack det hoppas jag med! vet inte hoppas på ett tag iaf, jag och min kompis ska ut och resa efter det så när vi har pengar :)

2010-07-04 @ 12:47:19
Postat av: Pappilu

JO du nu har jag nog koll på vad du gör.....Ha Ha..

LYCKA TILL MED JOBBET..

Ha de

2010-07-05 @ 07:29:55
Postat av: angelique

pappilu: haha japp vilken tur för dig! :P nu kan du läsa mer än bara en gång i veckan också! tack tack vi hörs säkert i eftermiddag efter jag jobbat. PUSS

2010-07-05 @ 10:52:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback