maraton.

Hemma från jobbet idag då. Ingen höjdare alls. Kan inte förstå att man fortfarande kan vara trött och vilja sova när man i stort sätt sovit mer än 12 timmar.. Känner mig aldrig pigg numera, och ännu mindre såklart när man är sjuk. Jävligt kul. Blir så rastlös trots att man mår skit och är trött som ett as så blir det myror i brallorna. Så jag har nu satt igång ett eget Johan Falk maraton, första filmen sedd. MYCKET bra film. Så jag ser fram emot att se resten. Men var bara tvungen att ta en paus i mitt soffliggande pga min rastlöshet. Kom riktigt in i filmen och som alla andra tjejer, eller många iallafall. Joel Kinnaman oouuff. Say no more, det är en kille av rang. Eller så kanske tjejer dras till bad boys vad vet jag. Jag gillar honom, skarpt.
Nu är det många filmer jag vill se faktiskt dock går majoriteten på bio eller just gått. Så möjligheten att se dom blir omständig när man ligger ner bäddad i soffan med ett duntäcke och kudde.
Min enda utflykt idag blir iallafall apoteket och hämtning av astmasprayer som nu är inne på sin slutspurt. Mer än så orkar jag nog inte heller.
Så rolig tisdag får jag helt enkelt. Hur ser eran ut?

Dagens musik; The Rasmus - Sail away



jag skulle byta plats med vem som helst på sekunden, om jag kunde...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback