träsmak i arslet minsann.

Det var den helgen det. En helg som inte alls var som den brukar, men faktiskt helt okej. Om jag nu sluppit vara förkyld hade det varit ännu bättre.. Men jag har väl insett att frisk kommer jag inte att bli helt förens till sommaren om jag har tur.
Eftersom att jag har haft handbollspaus i veckan så spelade jag inte heller matchen hemma i skogsäng idag. Dock vinst med 8 bollar och det var galet skönt att sitta på läktaren faktiskt. Tog det lugnt nästan hela kvällen igår. For inte ut förens vid kl 23 tror jag det blev. Konstig jävla kväll, men rolig. Är det bara jag eller börjar man bli bra gammal? Mycket ska man vara med om iallafall.
Idag har det varit handbollssöndag. Ja jag hade paus från det att jag själv lirar bara. Så först Salems herrar, piss match, våran egna, skön vinst. Sedan for vi till faktiskt IDROTTSHUSET, tro det eller ej! Mammilu satte sin fot där för första gången på vad blir det? 2 år eller så. Tumbas b damer skulle lira mot Gustavsberg och där spelar en gammal lagkamrat till mig så vi hamnade där.
Men nu har jag bra med träsmak i arslet kan jag säga. Usch fy och blä. Och mätt är jag som ett as. Ni vet när man är sådär mätt att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen, alt. vilja få upp det igen för att inte må dåligt.
Sjukt jobbigt iallafall. Dagens i-landsproblem när man har för mycket mat. Illa.
Ena marsvinet har nu officiellt ett namn, Scarface Capone, tyngaste namnet haha.
Haft en galen dag med mina älskade äpplen, skrattat som bara den. Nu är farsgubben hemma igen.

Dagens musik; Mando Diao - Nothing without you



be aldrig mer om ursäkt, för sakerna du aldrig gjorde...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback