still at home.

Japp jag som hade räknat med att jobba idag, men så blev det inte. Ställde klockan och allting, för igår kväll kändes det ändå okej. Och jag visste ju vad som väntade idag också med mötet och allt. Vaknade inatt av en kraftig huvudvärk men lyckades somna om. Några minuter innan klockan skulle ringa vaknar jag igen av samma anledning. Det var ju bara att stänga av larmet och försöka på nytt att somna om.
Gick till viss del. Och vaknade nån timme senare och insåg att detta går inte. Bästaste mammilu fixade treo åt mig och där låg jag. Jahapp.
Nu har jag iallafall tagit mig upp, ätit frukost och fått på mig mjukisbyxorna. Men huvudvärken släpper då inte. En smula kanske men fan inte mycket.
Jag undrar vad man ska ta sig till då? Känns som jag sover bort mitt liv! Och ändå är man trött. Funderar på att gå ut och bara få lite friskluft, det kan faktiskt hjälpa. Då är frågan om man pallar det. Jag får väl göra ett försök.
Just nu försöker jag lindra huvudvärken med lite The Baseballs i högtalarna, dock inte alls högvolym för då dör jag väl. Haha.
Någon som har bra tips på hur man blir frisk och blir av med huvudvärk? När jag blir av med allt det där, ja då kan jag nog springa milen. Som jag för övrigt aldrig gjort så det är väl dags. Har alltid lyckats "slippa" undan det när man tränade på lite högre nivå. Inte direkt så att man gråter blod över det. Iallafall inte jag.

Dagens musik; The baseballs - Angels



men jag saknar illussionen, av att vad som helst kan hända...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hemsk, hemsk, hemsk bild! :P



Men rolig :D

2010-02-18 @ 17:10:29
Postat av: angelique

OM den är! kommer aldrig glömma den shoppingrundan haha!

2010-02-18 @ 17:19:48
Postat av: Anonym

jag har anställning till sista april :) så nångång då.. :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback