rätt sida om jorden.

Han är hemma, på rätt sida om jordklotet. Äntligen. Välkommen hem till kylan och snön! <3 Gårdagen var lyckad, trots en stor torsk i handbollen och sent ute med typ allt. Men fram till Emma och Stoffe kom jag iallafall då alla var lagom glada i hatten. Riktigt trevligt var det! Vidare mot club passion, passione så att säga. Det var väl okej liksom, vad förväntar man sig? Men med bra sällskap blir allt bra helt enkelt. Blev sådär lagom sent som det kan bli, ingen fara på taket. Men hade gärna varit hemma när pappilu kom innanför dörren, men istället fick han senare komma och hämta mig.
Verkligen en lättnad. Mycket ansvar som försvinner nu. SKÖNT. Och även skönt att veta att han nu kommer vara hemma. Ett bra tag.
En bra söndag idag alltså, alla stjärtars dag. Pappilu kom hem. Han och jag åkte och glodde handboll, tumba - kärra herrarna. Ingen match att hänga i granen direkt. Pizza till middag och bara mys. Han fick även bli varse om mitt och mammilus "hemliga uppdrag i skärholmen" 3 nya små marsvins bebisar har fått flytta in hos oss. Han var mycket förbryllad, as kul! Haha.
Förkyld, oh yes bara det inte blir värre så är jag nöjd.
Får avsluta med att säga ett citat från gårdagen; - oj vart tog jag någonstans? - på penis. Dom som var där vet.

Dagens musik; The Killers - The ballad of Michael Valentine



och jag visste inte varför jag gjorde så...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback