lördag, match och sånt.

Mycket lyckad kväll igår! Blev bara att jag stannade på citymail med mina gamla arbetskamrater. Grymt kul! Och mycket snack. Skulle sedan vidare till Salem men det avstannades pga en incident som är mindre roligt. Så jag gick hem istället. Tur att alla var oskadda iallafall.
Nåja, idag är det lördag. Och jag mår bra förutom att det snöar ute, igen. Det är fan inte sant! Trött på skiten är vad jag är. Det är super mysigt med snö, absolut, men det räcker med den som redan ligger på backen. Nu får pappilu VERKLIGEN se att vi har snö. Jag drömde för övrigt inatt att allt regnade bort lagom till att han landat här i sverige. Haha. Rätt komiskt.
Så imorgonbitti är det pappilu som är hemma igen! Känns faktiskt väldigt väldigt bra! <3 Har längtat rätt mycket nu. Allt blir så mycket lättare när han är hemma också. Slipper jag en massa ansvar bland annat. Kan jag enbart tänka på mig själv igen.
Idag är det handbollsmatch i skogås, dom ligger tvåa i serien fast det hindrar ju inte oss från att göra en bra match kanske? Tuta och kör bara. Herrarna lirar innan oss också. Ska bli kul att se. Så handbollslördag helt enkelt. Nu när OS dragit igång också.
Efter matchen blir det att snabbt svida om till partykläderna och dra mot Pershagen för lite fest. Ska bli roligt att träffa alla igen. Känns som det var hundra år sedan, fast det bara var en vecka sen. Heja.
Nu kanske det ordnar upp sig.



jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade...

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jättekul att du hade tid och lust att titta förbi1 du är alltid välkommen det vet du!!! /Jenny

2010-02-16 @ 18:43:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback