kan inte bli bättre.

FREDAG!!!! Yes yes yes! Kan inte bli bättre! Står i valet och kvalet om man ska dricka lite idag eller ej. Men har löst det rätt bra ändå. Det är match imorgon också så det blir lugna gatan hur jag än väljer. Det känns skönt. Har varit på hemligt uppdrag i Skärholmen också, men vågar inte skriva det här då pappilu kanske råkar kika in på bloggen imorgon då han kliver av båten och börjar hemfärden.
Haha. Han kommer bli, sådär glad tror jag fast han har inget val dock. Men vi älskar det här hemma! <3
Så nu ska jag bara göra mig i ordning lite grann så man ser skapligt med ut. Sedan ska jag till citymail och möta upp några gamla arbetskamrater och snacka skit. Känns riktigt skoj! Är glad att man fick inbjudan faktiskt. Efter det blir det Salem i guess. Pratade med Emma tidigare och lär nog hamna där. Har ju inte träffat henne på en vecka nu. Galet.
Imorgon match som sagt i skogås och herrarna har innan oss. Så det blir ju att kika på den. När man väl kommit därifrån är det nästa sväng, Södertälje och "lördagsmys" hos Emma och Stoffe. Blir en BRA helg det här!
Söndag kommer pappilu och det är alla stjärtars dag dessutom. Greatans! Just to love weekends.



vet du inte att människor ramlar hårt, precis som du...

Kommentarer
Postat av: Anja

Hejsvejs! Vet du hur handbollsugen jag ar!! Det bara kliar i fingrarna! HUr gar det for er, vad ligger ni i serien? Kul att hora fran dig, Puss och kram, halsa alla!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback