det är inte sant.

Har knappt befunnit mig hemma alls idag. Men gårdagen har satt sina spår. Har nog aldrig mått så dåligt som idag tror jag. Eller jo det har jag ju men idag var en av topp 10. Kaos. Jag bjuder på den. Det var riktigt kul igår! Fast det inte blev utgång i stan som jag verkligen taggat till för. Istället drog jag hem till Jimmö och träffade Emelie, Hanne och Jonna där också. Efter lite om och men så blev det södertälje och överraskningsfest som onekligen hade satt fart. Vet inte alls hur länge vi var där men inte allt för länge innan vi bestämde oss för efterfest. Äntligen fick jag se Stoffe och Emmas lägenhet! Super fin! Och där blev jag kvar. Som alltid. Haha.
Ingen helg utan mys med dom heller. Tror dom känner att det börjar bli lite tröttsamt att alltid vakna upp och jag är där. Men det får dom ta.
Så efterfest till typ kl 6 tror jag. Uuääh. Upp vid kl 12 igen. Och mådde som en påse sopor helt klart. Vilket också fortsatte hela dagen. Trodde jag skulle dö på riktigt. Men jag klarade mig och nu har jag faktiskt ätit ett helt mål mat för dagen. Bra gjort!
Så man kan säga att jag tar det lugnt ikväll. Bara hemma. Eller ja jag har hunnit tillbringa 2 timmar på akuten med Jimmy C också eftersom han hade gjort sig rätt illa på sin match ikväll.
Imorgon är det bara match i Sprallenhallen som gäller kl 18.15 mot Bolton. OM jag ska sova sjukt mycket och länge nu! YES!

Dagens musik; Timbuktu - Stirra ner



fina gamla älv rinn vidare men vara inte länge...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback