bara för att.

Ni får tro mig hur mycket ni vill men jag satt inte ens vid datorn igår, alls! HA! Det är en bedrift för att vara jag. Men efter jag slutat igår från jobbet var det bara att vänta på resten som skulle sluta. Så lite snack i personalrummet innan den långa (den blev lång pga att vi var oeniga om vägen) till kungenskurva för lite indiskt käk. Vi var 10 st från jobbet som skulle käka tillsammans och spela poker. Vi som är lite "nyare" på skolan så att säga. Och vilken kväll! Hur roligt som helst. Kan nog ha skrattat så mycket att jag inte behöver träna på hela veckan. Så vi har helt enkelt bestämt att det får bli en fredag vi gör något liknande nästa gång. För måndagar funkar inte!
Plus att ölen faktiskt saknades. Så en myskväll på söder är inplanderad inom kort.
Det blev inte speciellt sent fast jag åkte och lämnade två av dom på söder och sedan hem igen. Men man är ändå lite små seg idag. Fast det är ju tisdag, min hat dag.
Trots allt detta har allt gått bra och ganska fort idag. Tror man lever lite på gårdagen faktiskt. Vi behövde det där helt enkelt.
Så idag, jobb och träning. Japp jag är åter från min "paus"/sjukdom. Men känner mig för det första inte helt hundra och för det andra inte speciellt taggad heller. Kul brud! Men suget efter handboll kommer väl snart, eller något.
Snart lön också. Vilket innebär helg som också innebär för mig, hoppas jag, några förändringar. Om jag nu kan hålla det.

Dagens musik; Moneybrother - Feel like hurting somebody



det är mitt eget fel, vad som än händer med mitt hjärta...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback