såå mycket info.

Ja idag kommer jag nog inte kunna ta emot mer info. PUH. Men kul är det, riiiktigt kul. Tror allt kommer klarna redan efter den här veckan. Kommer trivas as bra. Men just nu känns det som att det är något mycket att ta in. Så info stopp för min del idag. Jobbigt på våran träning dock. Fast kommer få ta det ännu mer lugnt idag än jag gjorde förra veckan. För det känns förjävligt. Och nästa vecka ska jag helt skippa träningen tror jag. Det GÅR liksom inte längre. Förstår inte alls hur man kan ha så jävla ont i benhinnorna, men tydligen kan man det. Suck.
Så nya skor, eller ilägg ska införskaffas så jag slipper det här förbannade problemet.
Kluven på min tandläkartid också, boka om då får jag om typ 2 månader (och kanske behöva gå från jobbet..), eller behåller jag den så kommer jag att få sticka från jobbet. Frågan är..
Jag ska aldrig ha flera alternativ, vad det än gäller. För jag kan inte bestämma mig. Det går bara inte.
Och ikväll eller imorgon får jag veta om allt gått vägen med Johans uppdrag på Mallis. Har inte allt förstora förhoppningar, inte för att det är Johan som ska försöka fixa det utan för att dom har varit helt omöjliga förut.
Nä jag har inte mycket att berätta då jag faktiskt är en smula stressad tackvare träningen om ca 1 timme. Och jag åt för typ 30 min sen.
Ibland är det inte lätt att vara mig. Haha.



jag har aldrig fångat en enda dröm...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback