löplabbet.

Jajamensan NU har jag varit där och fått lite svar på mina säkert miljoner frågor. Det känns ganska skönt men förjävla jobbigt också.
Dock det enda som jag gjorde på löplappet var att han kikade på mina fötter och såg hur jag stod. Vilket visade sig (precis som när jag var yngre och hade vissa problem med hälsenorna..) att mina hålfötter är för små vilket gör stora påfrestningar på benhinnorna. Så det så.
Nu blir det att åka till löplabbet senare i veckan och fixa ilägg som ska hjälpa hålfötterna att få stöd och forma foten så att belastningen kommer rätt.
I mina nya handbollsskor som jag köpte idag. Då mina nog är på tok för slitna för att funka även denna säsong. Så ska åka med dom så att allt passar i dom istället för dom gamla.
Så in på Stadium och fynda sköna, fula, billiga skor. Jag är ett litet fan av fula utstickande skor. Tur att dom är precis de skorna jag kan ha så jag slipper blanda ihop dom med alla andras. Alltså, samma sko som dom tidigare, dock årets modell.
Eftersom mitt speciella jag inte slutar där, kan ju inte ha vilka handbollsskor/löparskor som helst heller. Nej då. Utan mina fötter har jag ju haft problem med förr så då måste jag ha bara vissa för att det ska funka för fötter och rygg. Snacka om invecklat.



Kommer onekligen synas. Men det kommer nog skära sig rätt snyggt med den gröna matchtröjan. Jag ser alla dom härligt fula färgkombinationerna tillsammans. Japp detta kommer bli bra.
Så får jag hoppas såklart att jag får ordning på benhinnorna nu också när nya skor och senare även ilägg tillkommer.
Men so far. INGEN träning what so ever! Anti inflammatoriskt invärtes och utvärtes. Eller hur man nu säger. Så rehab rehab rehab. Jag har i stort sätt gjort allt fel nu när det varit katastrof. Det blir att börja på ruta 1 igen.

och jag hälsade på där ibland...

Kommentarer
Postat av: Jenny

hålfötterna är för små? Tjejen säg det rakt ut:du är plattfot! men jag gillar dig ändå...

Postat av: angelique

jenny: haha självklart är det så, men det låter ju lite bättre att säga att hålfötterna är för små :P

2009-10-25 @ 11:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback