knut knöt en knut.

Puh. NÄSTAN alla ärenden avklarade. Känns skönt och snart kan man tralla på utan att behöva tänka så mycket. Hoppas jag. Var idag till Citymail och berättade att jag inte kommer att vara tillgänglig fram till jul ungefär. Har fått heltid på skolan jag hoppat in på, 40 tim/v. Känns super bra! Så är inne på vecka 2 som anställd. Kommer ha olika arbetsuppgifter på skolan och kommer att hoppa in i nästan alla klasser och hjälpa till. Och eftermiddagar på fritids. Om någon blir sjuk så kommer jag att få hoppa in där istället. Hur roligt som helst! Varken jag eller någon annan jag pratat med trodde det här om mig. Att jag skulle bli lärare/barnskötare. Nästan skrattretande. Men kul. Man ska bara köra!
Vilket jag verkligen gör.
Men den här veckan så är det ju lov och bara fritids öppet. Så jag är självklart på fritids och inte ledig. Så idag var vi iväg på utflykt till Storvreten och en stor lekpark där, med matsäck och hela köret. Var spännande, men fy va jag är trött. Haha. Imorgon är det spöktunnel med mera. Super kul!
Framför allt gillar jag att få in mer rutin i veckorna, ha mina timmar samt lönen. Då kan man planera allt mycket bättre. Så det blir minsann julklappar till min familj iår iallafall. Haha.
Nä men det känns så bra!
Fick svar på mina prover till magen idag. Allt var fint tydligen.. Visade lite att jag kunde vara känslig mot laktos. Hade hoppats att dom skulle hitta något så man kunde åtgärda det. Men icke. Så istället kommer jag få en kallelse till Handen och göra en närmare titt. Fan. Uuuäh. INTE något jag ser fram emot.
Men nu vet ni hur det ser ut iallafall. Jag är glaad!



man såg gårdakvarnar, men man såg skiten med...

Kommentarer
Postat av: carro

Äru sööööt ellleee? :D

Postat av: angelique

carro: hahaha :D kul bild va :P om det var den du menade förstås :P

2009-10-29 @ 19:08:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback