grattis mammilu.

Verkligen ett stort grattis på födelsedagen mammilu!! För prick ett år sedan var jag på Mallis och hade det skönt. Bartömningar var på schemat. Hade så jävla roligt under dom 5 dagarna vi var där verkligen. Men i år så fick jag inte ihop pengar till att åka med riktigt. Otur. Men istället skickade jag dit Johan och Stoffe som får stå upp för Tumba/Salem. Och frågan är hur mycket man kommer få höra haha. Dom lär ju inte minnas ens hälften.. Eller något.
Idag har jag även varit iväg på ett möte med biträdande rektorn på skolan i Tullinge som jag jobbat lite smått för. Och fått väldigt roliga och goda besked. Kommer att få jobba där i ett tag framöver, heltid. Berättar mer om uppgifterna och allt jag får mer ingående senare. Men det är ett vikariat så hur lång tid det gäller och sådant vet jag inte ännu. Men so far ser det väldigt bra ut.
Riktigt glad är jag idag!
PLUS mycket stort plus är att jag får träffa Anja alldeles snart! Hon är precis hemkommen till Sverige efter sin vistelse i Italien. Så ska åka och hämta henne alldeles snart och sedan ska vi mysa runt idag.
Fan vilken bra dag det är!



vi kan le, men bara i sekunder...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback